Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  A legújabb Activity kiadások egy helyen

  Piatnik
  2020.02.19 00:00
  A legújabb Activity kiadások egy helyen
  Ki ne ismerné a méltán népszerű és megannyi izgalmat tartogató Activity társasjátékokat? Kínálatunkban megtalálható a 4 legfrissebb Activity kiadás, őket mutatjuk be részletesen cikkünkben!

  Ki ne ismerné a méltán népszerű és megannyi izgalmat tartogató Activity társasjátékokat? A legelső Actvitiy kiadás pontosan 30 évvel ezelőtt, 1990-ben jelent meg a piacon, azóta pedig folyamatosan újabb és újabb játékvariációkat fejlesztenek.

  Kínálatunkban megtalálható a 4 legfrissebb kiadás, őket mutatjuk be cikkünkben!

   

  Activity Solo&Team – két játékvariáció egy kiadásban

  Activity Solo&Team

  Az Activity társasjáték garantált szórakozást tartogat mindenkinek, az itt kínált két játékvariációban pedig mindenki megtalálja a kedvencét!

  Ha szereted a kihívásokat és a legkülönbözőbb feladatokkal is egyszerűen megbirkózol, ráadásul egyedül győzedelmeskednél a party játékban, akkor neked az Activity Solo a tökéletes választás. Ugyanakkor, ha csapatjátékos vagy és inkább legjobb barátaiddal/családtagjaiddal oldanád meg az érdekes feladványokat, akkor az Activity Team verzióját válaszd! Az izgalom és a feszültség garantált.

  Érdekel a játék

   

  Activity Óvodásoknak

  Activity Óvodásoknak

  Az Activity sorozat gondolt a kisebbekre is, óvódás gyerekeknek szánt változata játszva fejleszti a kicsik kommunikációs, mozgáskoordinációs és rajzkészségét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett színes rajzok is díszítik, így azok is élvezhetik a játékot, akik még nem tudnak olvasni. A variálható játékfelületnek köszönhetően változtatható játékidővel rendelkezik, így alkalmas egy rövidebb vagy akár hosszabb társasjátékestre.

  Hogyan zajlik a játék? Két elefánt sétál keresztül az őserdőn, akik az ivóvízhez igyekeznek. Ahhoz, hogy előreléphess egy elefánttal az erdei úton, egyszerű szavakat kell lerajzolnod, elmutogatnod, vagy szavakkal elmesélned úgy, hogy csapattársaid kitalálják, melyik szóra gondolsz.

  Érdekel a játék

   

  Activity Multi Challenge

  Activity Multi Challenge

  Ez a kiadás garantáltan vidám pillanatokat okoz az egész családnak, hiszen nehezített körülmények között kell megoldani a feladványokat! A játék 1320 új feladványt tartogat 15 izgalmas kategóriában – mint például ez van rajtam, ezzel közlekedem, film vagy sorozat címe. Emellett a 10 új előadásmód biztosan új kihívások elé állít majd. A kevésbé gyakorlott játékosok számára is játszható, ugyanis 3 nehézségi szint közül választhatsz: kezdő, haladó vagy profi, valamint kooperatív és verseny játékmóddal játszható

  A legfőbb ellenség az idő: egy percen belül kell összesen 6 feladvány kitalálni, ráadásul ezt a 10 különböző előadásmód valamelyikében kell megoldanod. Ha nem vagy elég gyors, ügyes vagy éppen találékony és ezért kevesebb, mint 6 feladványt fejtesz meg, akkor bizony irány az örvény! Az Activity Multi Challenge egy rendkívül izgalmas parti játék, melyet 12 éves kortól ajánlunk játszani.

  Érdekel a játék

   

  Activity Club Edition Travel – 18+

  Activity Club Edition Travel

  Ebben az Activity játékban igazán forró a hangulat, ezért csak 18 éven felülieknek ajánljuk!
  Kizárólag felnőtteknek szóló feladványokkal, kártyánként egy – két erotikus fogalommal.  Minden a szex és az erotika körül forog. A szabályok változatlanok, a feladványok pikánsak, zavarba ejtőek és nagyon izgalmasak! A Club Edition Travel úti változatban kapható, így utazás vagy nyaralás során igazi főnyeremény lehet, arról nem is beszélve, hogy 660 új feladványt tartogat ez a kis doboz.

  Érdekel a játék

   

  Tekintsd meg a Piatnik party játékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: