Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Vidám újdonságok a legkisebbeknek

  Piatnik
  2019.07.09 00:00
  Vidám újdonságok a legkisebbeknek
  A nyár folyamán számos olyan újdonsággal bővült kínálatunk, melyet már a legkisebbek is élvezhetnek! Mutatjuk, hogy milyen társasjátékokkal érdemes feldobni az idei nyári szünetet.

  A nyár folyamán számos olyan társasjáték újdonsággal bővült kínálatunk, melyet már a legkisebbek is élvezhetnek!

  A társasjátékok amellett, hogy szórakoztatóak és remek programot biztosítanak az egész családnak, komoly fejlesztői és tanulási lehetőséget nyújtanak a gyerekek számára. Mutatjuk, hogy milyen játékokkal érdemes feldobni az idei nyári szünetet!

  Activity Óvodásoknak

  Az Activity sorozat legújabb, óvódás gyerekeknek szánt változata játszva fejleszti a legkisebbek kommunikációs, mozgáskoordinációs és rajzkészségét. A kártyákon lévő feladványokat a feliratok mellett színes rajzok is díszítik, így azok is élvezhetik a játékot, akik még nem, vagy csak kicsit tudnak olvasni. Az óvodákban nagy sikerrel tesztelt társasjáték változtatható játékidővel rendelkezik a variálható játékfelületnek köszönhetően.

  Hogyan zajlik a játék? Két elefánt sétál keresztül az őserdőn, akik az ivóvízhez igyekeznek. Ahhoz, hogy előreléphessetek egy elefánttal az erdei úton, egyszerű szavakat kell lerajzolnotok, elmutogatnotok, vagy szavakkal elmondanotok úgy, hogy csapattársaitok kitalálják melyik szóra gondoltatok. Ha ügyesek vagytok, akkor előreléphettek az elefánttal. Vajon melyik elefánt jut el elsőként a vízhez?

  Érdekel a társasjáték!

  Stone Age Junior

  A Stone Age Junior a népszerű Stone Age gyermekeknek szánt változata, amely 2016-ban elnyerte az év gyermekjátéka díjat!

  Az 5 éves kortól játszható társasjátékban Martin a mamut mutatja be a játékszabályokat, melyben megismerhetjük a főszereplők, Jono és Jada történetét. A játék menete egyszerű, ugyanakkor igen izgalmas és szórakoztató. A játék célja, hogy az erdőlapkák feladványainak megoldásával javakat gyűjtsünk, és felépítsük saját kunyhónkat a falunkban. Aki elsőként építi fel a 3. kunyhót, az nyeri meg a kőkorszaki játékot. A társasjáték során könnyedén felfedezhetjük, hogyan is éltek az első emberközösségek.

  Érdekel a társasjáték!

  1,2,3 – számolós társasjáték

  Ez a mesés állatokkal teli társasjáték kifejezetten óvódás korú gyermekeknek készült. A játék során elszámolunk együtt 10-ig, miközben memorizálnunk kell a legelőn található állatokat és azok elrendezését. A számolás végeztével becsukjuk a szemünket, majd mire kinyitjuk megváltozik a rét felépítése. Talán egy másik ló csatlakozik a legelőhöz, vagy az egyik tehén keres új helyet a legeltetésre?

  Minden körben az adott játékosé a feladat, hogy az akciókártya szerint átrendezze a terepet. Miután kinyitottuk a szemünket meg kell tippelnünk, hogy mi változott a legelőn. Ha jól tippelünk, akkor jutalmat kapunk. Ez a társasjáték remekül fejleszti kisgyerekek koncentrációját, figyelmét valamint a memóriáját.

  Érdekel a társasjáték!

   

  Kattints, és tekintsd meg a Piatnik gyerek társasjátékait! MEGNÉZEM A TÁRSASJÁTÉKOKAT GYEREKEKNEK

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL