Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Strandbiztos társasjátékok a nyárra

  Piatnik
  2021.06.11 00:00
  Strandbiztos társasjátékok a nyárra
  Végre itt a nyár, ami remek időszakot kínál az akár egész napon át tartó társasjáték csatákra és összejövetelekre. Ismerd meg az idei nyár kedvenc játékait cikkünkben, amelyek izgalmas és szórakoztató pillanatokat tartogat mindenkinek!

  Végre itt a nyár, ami remek időszakot kínál az akár egész napon át tartó társasjáték csatákra és összejövetelekre. Elsőre azt gondolnánk, hogy a legideálisabb játék, amivel nyáron a strandon, a szabadban vagy utazáskor játszhatunk az a Solo. Ugyanakkor cikkünkben a Solo kártyán túl olyan társasokat ajánlunk, amik a piknikpléden és a strandtörölközőn is megállják a helyüket. Ismerd meg az idei nyár kedvenc játékait, amelyek izgalmas és szórakoztató pillanatokat tartogat a kicsik és a nagyok számára is!

  Pencil Nose

  Egy igazán szórakoztató estére vágytok a családdal vagy barátokkal? Szem nem marad szárazon, ha a Pencil Nose partijátékot választjátok! Ebben a játékban egy igazán vicces szemüveget kell felvennetek, melyen az orr részre egy filctollat kell rögzítenetek. A cél, hogy az orrotok és fejetek mozgatásának a segítségével minél több feladványt rajzoljatok le a táblára, természetesen mindezt úgy, hogy a játékosok ki is találják a feladványt. A feladatot tovább nehezíti, hogy időre kell rajzolnotok. Tegyétek próbára magatokat Pencil Nose játékunkkal!

  Érdekel a játék

  Day & Night

  Ha egy igazán pörgős kártyajátékkal dobnátok fel a nyarat, akkor a Day & Night tökéletes választás! A játék során a célotok, hogy a kártyacsata végére a legtöbb csillagot gyűjtésetek össze azáltal, hogy minden körben helyesen saccoljátok meg az ütőszínt és a megfelelő kártyákat játsszátok ki. A játékot annyi fordulón át játszátok, amíg el nem fogynak a húzópakli lapjai. Aki a legtöbb csillagot gyűjti össze, az lesz a nyertes.

  Érdekel a játék

  Adventure Games

  A szabadulószoba kedvelőinek kifejezetten ajánljuk az Adventure Games kalandjáték kiadásait. Mivel a játékok során több helyes megoldás is létezik, így bármikor újrajátszhatók.

  Az első, Monochrome Rt kalandban egy kutatóintézetbe kell betörnötök és megszereznetek egy titkos képletet. Az ártalmatlan induló kaland fokozatosan egy thrilleré alakul, a végkifejlet pedig a játék során hozott döntéseiteken múlik.

  A második kiadásban egy sötét börtönben ébredtek, ráadásul amnéziásan, így egyikőtök sem tudja, hogy miért és hogyan kerültetek ide, ebből kifolyólag a kijutás lehetetlennek tűnik. Lassan tisztulni látszik a kép, így lépésről lépésre sikerül megterveznetek a szökést. Kérdés, hogy sikeresen kijuttok-e a börtön rabságából…

  Érdekelnek a játékok

  Logiktown

  Ha a nyári szünetben a gyerekeknek keresünk egy izgalmas, ám kézségfejlesztő kikapcsolódást, akkor Logiktown logikai játékot ajánljuk. Ez a társas összesen 70 feladatot kínál a logikus gondolkodás megdolgoztatására. A feladatok egy ősrégi találós kérdésen alapulnak, amelyet állítólag a lakosság mindössze 2%-a képes megoldani. Az utcában különféle lakosok élnek, akik közül némelyiknek van háziállata. A játékos feladata a rejtvény megoldása: Ki, hol és kivel él? Milyen fedél alatt? És kik a szomszédjai? Oldjátok meg közösen a 70 feladványt!

  Érdekel a játék

  Aranyásók - szabotőr kártyajáték

  Az Aranyásók egy szórakoztató kártyajáték, ahol nem tudni kik a kincskereső törpék, és kik szabotálják az arany megszerzését. A szerepkártyák a játék elején kerülnek kisorsolásra, és csak sejteni lehet, ki kivel van a játék során. Ha az aranyásóknak sikerül eljutni a kincshez, akkor aranyhoz jutnak, míg, ha a szabotőrök ezt megakadályozzák, akkor üres kézzel távoznak, és a szabotőrök kapnak aranyat. Csak akkor derül ki, hogy melyik játékos melyik csapathoz tartozott, amikor az arany elosztásra kerül. A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb aranyat gyűjtötte. Ezt a pörgős kártyajátékot akár tizen is játszhatjátok, így remek csapatépítő program is lehet.

  Érdekel a játék

  Reméljük ajánlónkban találtatok olyan társasjátékot, mellyel feldobjátok a forró nyári napokat!

  Ismerd meg további újdonságainkat webáruházunkban: IRÁNY A PIATNIKBOLT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL