Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

  • Rólunk
  • Letöltések
  • Fejlesztőknek
  • Hírek
  • Piatnik Klub
  • Kapcsolat
  • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

     

    Hírek

    Megérkeztek 2021 tavaszi társasjáték újdonságaink

    Piatnik
    2021.04.23 00:00
    Megérkeztek 2021 tavaszi társasjáték újdonságaink
    Ha rendszeresen követsz minket, akkor biztosan láttad, hogy újabb társasjáték csodákkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat!

    Ha rendszeresen követsz minket, akkor biztosan láttad, hogy újabb társasjáték csodákkal bővült kínálatunk. Cikkükben összeszedtük a legizgalmasabb társasjáték újdonságokat, amelyekkel remekül szórakozhattok korosztálytól függetlenül.

    Bemutatjuk az idei tavasz sláger játékait!

    Az új kedvenc kártyajátékod: Jinx

    Ha Solo kártyajátékunkat szeretted, akkor újdonságunk, a Jinx is garantáltan a kedvenceid közé fog tartozni! A Jinx egy igazán szórakoztató és pörgős kártyajáték, melyben a cél, hogy minél több kártyához juss. A játék 3 játszmán keresztül tart. Minden körben dobsz a kockákkal, majd a dobásod értékében elveszel kártyákat, ugyanakkor csak azokat a lapokat tarthatod meg, amelyek színe nem található az aktuális kínálatban. A cél, hogy szerencsés dobásokkal és a kártyák taktikus kiválasztásával megszerezd a legnagyobb értékű kártyákat.

    Kinek ajánljunk? Újdonságunkkal már a kisiskolások is játszhatnak, ugyanakkor a baráti, családi összejövetelekre is elengedhetetlen kellék lehet.

    Érdekel a játék

    A szerencsejátékosok újdonsága: Family Inc.

    Új családi játékunk egy maffia gyűlésre repít, ahol a cél, hogy ésszerű kockázatvállalással és egy kis szerencsével a megfelelő értékű zsetonokat fordítsd fel, hogy elérd a 100-as mezőt a jelölőtáblán. Izgalmas társasjátékunkat a szerencsejáték kedvelők biztosan imádni fogják.

    Kinek ajánljuk? A társast, a könnyebb tanulhatósága miatt, akár már 8 éves kortól ajánljuk kipróbálni.

    Érdekel a játék

    A pizzakedvelők játéka: Mozzaroller

    Vidám társasjáték újdonságunk egyesen az olaszországi Angelo pizzériájába varázsol. Talpraesett, motoros futárként a feladat az, hogy a megrendelőknek villámgyorsan kiszállítsd a kedvenc pizzáikat. Előtte azonban a pizzákra – szerencsés kockadobások után – rá kell tenned a megfelelő feltétet. A dobást követően eldöntheted, hogy újradobsz vagy elkészíted a rendelést. A cél, hogy a megrendelések teljesítésével törzsvendégeket szerezz, akik sok pontot hoznak neked.

    Kinek ajánljuk? Pizzakészítő újdonságunkat elsősorban családoknak ajánljuk, a gyerekeknek 7 éves kortól nyújt szórakozást.

    Érdekel a játék

    A logikai játékok új dimenziója: 4mation

    A 4mation egy igazán trükkös logikai társasjáték, mely 2 játékos részére tartogat izgalmas pillanatokat. Egyszerű szabályok, azonnali játékkezdés, logikus gondolkodás és taktikus lépések jellemzik, ezt a pörgős játékot. A játék során a cél, hogy a saját színű kockák taktikus lehelyezésével vízszintesen, függőlegesen vagy átlósan elsőként álljon 4 db kockád egymás mellett. A játék akkor ér véget, amint egy játékosnak sikerül megfelelően 4 kockát egymás mellé helyeznie.

    Kinek ajánljuk? Remek kikapcsolódást nyújt pároknak, de akár 6 év feletti gyermekünkkel is kipróbálhatjuk.

    Érdekel a játék

    Irány a fagyigyár: Freeze Factory

    Elérkezett a nagy nap! Ebben a játékban bemutathatod találmányodat a világnak, és minden vendéget finom fagyival kényeztethetsz. A híres Freeze Factory fiatal mérnökeként sokáig dolgoztál egy különleges fagylaltgép feltalálásán, mely egyszerre 3 különféle fagylaltgombócot tesz a tölcsérbe. Vajon ki tudja a legjobban működtetni a gépet? Aki helyesen kombinálja a kívánt fagylaltokat, az teljesíti a megrendelések nagy részét és ezzel megnyerheti a játékot!

    Kinek ajánljuk? Új gyerekeknek szánt társasjátékunk biztosan a fagyi imádó gyerkőcök nagy kedvence lesz. 6 éves kortól már játszható.

    Érdekel a játék

    Ismerd meg további újdonságainkat webáruházunkban: IRÁNY A PIATNIKBOLT

    További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

    Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

    Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL