Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Mivel dobd fel a farsangi bulit?

  Piatnik
  2017.02.20 00:00
  Mivel dobd fel a farsangi bulit?
  Ahogy beköszönt a február vége, szépen sorban jöhetnek a tél búcsúztató bulik, baráti összejövetelek... no de mit tehetünk annak érdekében, hogy izgalmassá varázsoljuk ezeket az eseményeket?

  Ahogy beköszönt a február vége, szépen sorban jöhetnek a tél búcsúztató bulik, baráti összejövetelek.. no de mit tehetünk annak érdekében, hogy izgalmassá varázsoljuk ezeket az eseményeket?

  Nincs rossz időzítés egy jó társasozásra, no de miért éppen ilyenkor mellőznénk mindezt? A jól kiválasztott játék ugyanis csak lendíthet a bulin, vagy éppen bemelegítheti a társaságot az est további programjaira!

  Party bemelegítő Játékok

  Néha, amikor egy bulizósabb társasági esemény következik, megadhatja a buli alap hangulatát egy kis bemelegítés, csapat építés egy jól megválasztott társasjátékkal. Íme ajánlatunk, amik segítségedre lehetnek:

  • Activity - felnőtt változat!
   Megújult szabályok, új erotikos fogalmak és szleng kifejezések fűszerezik a már jól megszokott alapjátékot!
   A baráti összejövetelek kedvenc társasjátéka!
   Tovább a játékhoz! >
  • Tick Tack Bumm - Party kiadás
   Egy újabb nagy durranás a Tick... Tack.. Bumm-mal!
   4 teljesen új kategóriával bővítve! Gondolkozz híres emberek nevein, tárgyakon, vegyes betűkből képzett értelmes szavakon, vagy összetett szavakon, miközben ketyeg a BOMBA!
   Tovább a játékhoz! >

  • Solo kártyajáték
   Makaó típusú kártyajáték gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, ahol a játékosok célja, a lehető leggyorsabban megszabadulni a lapoktól.
   A játékosok a kezeikben tartott lapokat egymás után játsszák ki, azonban a lerakását az akció kártyák nehezítik és tovább fokozzák ezzel a játék hangulatát....
   Tovább a játékhoz! >

  Baráti összejövetelekre ajánlott játékok

  • Activity Irkafirka
   Az IRKAFIRKA játékban a feladványokat csak le kell rajzolni…Hogy is van ez?  Egy házat rajzolni igazán nem nehéz, de mi történik akkor, ha az előadó játékos nem látja azt, amit csinál? Na itt kezdődik az igazi buli és a határtalan nevetés!
   Tovább a játékoz! >
  • Rummikub Twist
   Megújult Rummikub játék, különleges „Twist” szabályokkal! A Rummikub alapszabályai a Twist játékban is változatlanok, csak kiegészülnek az új szabályokkal. A háromféle új joker további lehetőségeket hoz a játékba!
   Tovább a játékhoz! >
  • Parfüm
   A játékosok parfümkészítőnként vanília- és levendulaeszenciák lepárlásával gazdag illatkompozíciókat állítanak össze, amelyekből drága parfümöket alkotnak. Az illatkompozícióknak meg kell felelniük a vásárlók igényeinek.  Az lesz a legügyesebb parfümkeverő, aki okosan választja ki az eszenciákat, és figyel a vásárlók kívánságaira!
   Tovább a játékhoz! >

  Azt javasoljuk tehát: ne bízd a véletlenre a farsang búcsúztatást! Szedd össze a bandát és kapcsolódj ki nagy nevetések közepette legjobb barátaid és kedvenc játékod társaságában!

  Jó szórakozást kívánunk!

  Tekintsd meg a Piatnik parti játékok teljes kínálatát! Megnézem a társasjátékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél