Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Ismerd meg a legújabb Activity kiadásokat!

  Piatnik
  2020.06.11 00:00
  Ismerd meg a legújabb Activity kiadásokat!
  Ha egy szórakoztató és izgalmas családi vagy baráti összejövetelre vágytok, akkor bármelyik kiadás mellett is teszitek le a voksotokat garantált a kikapcsolódóás. Örömmel jelentjük, hogy kínálatunkban elérhető a két legfrissebb Activity kiadás is, ismerjétek meg újdonságainkat közelebbről!

  Ugye ti is imádjátok az óriási népszerűségnek örvendő Activity társasjátékokat? Ha egy szórakoztató és izgalmas családi vagy baráti összejövetelre vágytok, akkor bármelyik kiadás mellett is teszitek le a voksotokat garantált a vicces kikapcsolódóás.

  Örömmel jelentjük, hogy kínálatunkban elérhető a két legfrissebb Activity kiadás is: az Activity Krimi és Knock Out! Ismerjétek meg újdonságainkat közelebbről cikkünkben.

  Activity Knock OutActivity Knock Out

  Mint már korábban is írtunk róla, a legelső Actvitiy kiadás pontosan 30 évvel ezelőtt, 1990-ben jelent meg a piacon, ez az új játékvariáció pedig ennek az évfordulónak az alkalmából került piacra!

  Az Activity Knock Out játékmenete egyszerű és kreatív, így hamar belecsaphattok az izgalmakba. A csapatoknak fel kell írnia 5 kifejezést, amit az ellenfél csapatának kell majd elmagyarázni. Mint minden Activity játékban, a gyorsaság itt is kulcsfontosságú, ugyanis KO legkésőbb 60 másodperc elteltével bekövetkezik. Kreativitás, figyelem és koncentráció szükséges ahhoz, hogy a legtrükkösebb feladványokat megírjátok és kitaláljátok!

  Érdekel a játék

  Activity KrimiActivity Krimi

  Ha szeretitek az Activity-családot, akkor ezt az újdonságot is biztosan szeretni fogjátok!

  Ebben a kiadásban a csuklótokra kerül a bilincs és lebilincselt kézzel kell a bűnözés világából származó, több mint 600 kifejezést úgy előadnotok, hogy játékos társaitok kitalálják azt. A játék során a beszéd és az éneklés tilos, így még nehezebb lesz elmutogatni az adott szót, ugyanakkor a vicces helyzetek és poénok garantáltak. Aki a leggyorsabban eléri a 20 pontot, az nyerte meg ezt a különleges, "bűnözésben gazdag" játékot.

  Érdekel a játék

   

  Tekintsd meg a Piatnik party játékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL