Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Izgalmas és szórakoztató tudományos társasjátékok

  Piatnik
  2020.12.09 00:00
  Izgalmas és szórakoztató tudományos társasjátékok
  A játékok felfedezése és új dolgok alkotása, kipróbálása mindig izgalmas kalandokat tartogat a gyermekek számára. Mindezt megtehetik a tudományos játékok és kísérletező készletek által.

  A játékok felfedezése és új dolgok alkotása, kipróbálása mindig izgalmas kalandokat tartogat a gyermekek számára. Mindezt megtehetik a tudományos játékok és kísérletező készletek által, melyek okosan és kreatívan segítenek megoldani a felmerülő problémákat. Az alkotás és kísérletezés folyamata remek tanulási lehetőséget kínál a számukra, arról nem is beszélve, hogy tanulás közben játékosan kikapcsolódnak.

  A Több mint játék webáruház kínálatában található tudományos játékok során a szórakozás és a tanulás kéz a kézben jár! Cikkünkben összegyűjtöttük a legizgalmasabb játékokat, melyek remek játékélményt és felfedezést kínálnak.

  tudományos-játékok-gyerekeknek

  Tudományos játékok, melyek felkészítik az iskola a gyerekeket

  Gondolj bele, mennyit segíthetsz gyermekednek, ha még az iskola előtt megalapozod érdeklődését a tudományos, néha kevésbé népszerű tantárgyakhoz! A tudományos társasjátékok segítségével kedvet kaphat a fizika, kémia, matematika tantárgyakhoz, így akár már az első iskolai órán teret kaphat a kíváncsisága és érdeklődése a tudomány felé.

  A Kémia világa játékban a gyerekek egyszerű és világos kísérletekkel megismerhetik a kémia titokzatos világát. Számtalan kémiai kísérletet végezhetnek, miközben érdekes kémiai reakciókat figyelhetnek meg.
  Érdekel a játék

  A Fizika készletben található alkatrészekkel munkagépet, erőmérőt és erőátviteli gépet és száguldó modelleket építhetnek, sőt azt is megtudhatják, hogyan dolgoznak a laboratóriumi centrifugák.
  Érdekel a játék

  A Mágnesesség kísérletező készlet játékos módon, számos érdekes kísérlettel ismerteti meg a mágneseket és bepillantást nyújt a mágnesesség törvényeibe.
  Érdekel a játék

   

  Vidám tudomány, izgalmas kísérletek

  A Több mint játék webáruházban a KOSMOS KIADÓ új, rendkívül izgalmas tudományos készletei is megtalálhatók.

  A FunScience Bouncing Balls kísérletező készlettel a gyerekek egyszerűen formába önthetik a vízzel összekevert granulátumot és a festékanyagot, 10 perc elteltével pedig kész is a pattogó labda. A speciális granulátumok 6 szín keverését teszik lehetővé, és a további 3 éjszaka világító szín is megtalálható a készletben.
  Érdekel a játék

  A Slime Galaxy készlettel a gyerekek nyálkás szörnyeket alkothatnak. Csak a fantáziájuk szab határt a kreatív alkotásaiknak. A készletekben mindenféle szörnyen jó alkatrészt és kiegészítőt megtalálnak a vidám alkotásokhoz.
  Érdekel a játék

  A FunScience Amazing Minerals kísérletező készletben a gyerekek egy igazi geológus bőrébe bújhatnak, hogy megvizsgálják a különböző ásványokat. A készletben 5 puha anyagba burkolt ásványi anyag látható, a részletes útmutató segítségével pedig gyerekjáték lesz számukra a vizsgálódás.
  Érdekel a játék

  A Több mint játék webáruházban számos izgalmas tudományos játék érhető el. Tekintsd meg kínálatukat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL