Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Így kösd le gyermeked könnyedén!

  Piatnik
  2018.08.18 00:00
  Így kösd le gyermeked könnyedén!
  Rövid és pörgős kártyajátékok, melyek már gyermekkortól játszhatók! 

  Sokan nem is gondolnánk mennyi klassz játék van, amit már korai gyermekkorban lehet játszani. Vannak logikai fejlesztőjátékok, memória játékok, de a kártyajátékok sem maradhatnak el a sorból.

  Sokszor jól jönne szülőknek valami jó tipp, hogy melyek is azok a játékok, amivel nem csak, hogy szórakoztathatjuk csemetéinket, de egyben le is köthetjük őket egy kis időre...

  Melyek azok a rövid és pörgős kártyajátékok, melyek már gyermekkortól játszhatók?

  #1 Solo

  A lendületes családi kártyajáték, ahol a gyorsaság mellett még bizony gondolkodni is kell! Ha éppen nem figyelünk egy óvatlan pillanatban, akkor bizony játékos társaink akár 2, 4, vagy akár ezeknek többszörös bűntető kártyájával is meglephetnek!

  Ajánljuk már 6 éves kortól gyerekeknek, de akár egy felnőtt társaság számára is remek kikapcsolódást biztosíthat!

  Tovább a játékhoz!

  #2 Aranyásók

  Egy igazi aranykeresős társas kicsiknek és nagyoknak! A játékosok lehetnek aranyásók, akik arany után kutatnak, vagy pedig szabotőrök, akik hátráltatják az aranyásókat. Csak akkor derül ki, hogy melyik játékos melyik csapathoz tartozott, amikor az arany elosztásra kerül. A játékot az a játékos nyeri, aki a legtöbb aranyat gyűjtötte.

  Ráadásul jó tudni, hogy megjelent már további 2 új változata is!

  Tovább a játékhoz!

  #3 Bohnanza

  A játékosok a földjeiken babot termelnek, amit igyekeznek minél nagyobb haszonnal eladni. Aki nem akarja a termését túl korán learatni, és áron alul eladni, az megpróbálja a felesleges babkészletét elcserélni. A játékosok célja, hogy minél több tallérhoz jussanak, a kereskedés folyamán!

  Tovább a játékhoz!

  #4 Brainstorm

  Vajon elég Kreatí(V)agy? Ebben a játékban 9 felfordított képkártya fekszik az asztalon. Ki talál elsőként kapcsolatot két kép között? Aki kreatívan gondolkodik és gyorsan meglátja az összefüggéseket, az elveheti a megnevezett kártyákat. Két kép összekapcsolásakor bármilyen meghatározás használható. Alkotható két képből egy összetett szó, de használhatóak kifejezések, érzések, filmcímek is, amik felmerülnek a képek megfigyelése közben. Újabb lapok kerülnek az üres helyekre, és a játék azonnal folytatódik! Végül az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti.

  Tovább a játékhoz!

  #5 Solo mino

  A közkedvelt Solo kártyajáték dominó változata, ami már 6 éves kortól játszható és 10 perctől akár fél óráig is eltarthat egy játék party!

  Tovább a játékhoz!

  #6 Cocotaki

  Ebben a lendületes játékban, igazán színes a világ, és telis-tele van vidám állatokkal! Minden kártyaletételnél utánozni kell az állat hangját. Aki ezt elfelejti, az büntetőkártyákat kap! Hacsak nem piros kártyát teszünk le, mert akkor bizony csendben kell maradni! Kivéve a vörös kakast, mert itt megint csak egészen mást kell csinálnunk, hát ilyen ez a Cocotaki játék. Aki elsőként leteszi az összes kártyáját, az nyer!

  Tovább a játékhoz!

   

  Tekintsd meg a Piatnik kátyajátékok teljes kínálatát! Megnézem a kártyás játékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél