Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Kártyázni jó! Íme a legnépszerűbb kártyajátékok!

  Piatnik
  2019.03.19 00:00
  Kártyázni jó! Íme a legnépszerűbb kártyajátékok!
  A társasjátékok mellett kevés szó esik a kártyajátékokról, pedig a kártyák között is biztosan mindenki megtalálja a magának valót!

  A társasjátékok mellett kevés szó esik a kártyajátékokról, pedig a kártyajátékok között is biztosan mindenki megtalálja a magának valót! A kártyajátékok az óvodás korosztály számára készített készségfejlesztő játékoktól, egészen a felnőtteknek való stratégiai kártyákig, igen széles választékban vannak jelen a piacon.

  Melyek a kártyajátékok legnagyobb előnyei?

  • kis méretük miatt bárhova könnyedén magunkkal vihetjük a kártyajátékokat, hiszen kis helyen is elférnek,
  • izgalmas játékélményt és élvezetes kikapcsolódást nyújtanak a kártyajátékok a családnak, korosztálytól függetlenül,
  • a kártyajátékok könnyen játszhatók, hiszen az egyszerű szabályokat a kisebbek is hamar elsajátítják.

  Most pedig nézzük, melyek a legnépszerűbb kártyajátékok, melyek garantált szórakozást nyújtanak!

  Solo

  A Solo nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt. A játék során minden játékos 5 lapot kap, melyet egymás után kell letenni. A cél a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáktól, ugyanakkor a lapok lerakását fordulatos akció kártyák nehezítik.

  Tovább a játékhoz!

   

  Aranyásók

  Az Aranyásók egy szórakoztató kártyajáték, ahol nem tudni kik a kincskereső törpék, és kik szabotálják az arany megszerzését. A szerepkártyák a játék elején kerülnek kisorsolásra, és csak sejteni lehet, ki kivel van a játék során. Ha az aranyásóknak sikerül eljutni a kincshez, akkor aranyhoz jutnak, míg ha a szabotőrök ezt megakadályozzák, akkor üres kézzel távoznak, és a szabotőrök kapnak aranyat. Ezt a pörgős kártyajátékot akár tizen is játszhatják egyszerre, így remek csapatépítő program lehet.

  Tovább a játékhoz!

   

  Brainstorm – Kreatí(V)agy? kártya

  A Brain Storm egy remek asszociációs kártyajáték, amely során nagy szükség van a kreativitásra, a képzelőerőre és persze a gyorsaságra is. A játék során a játékosok 9 felfordított kártyalappal rendelkeznek, amelyek mindegyikén egy kép látható. A feladat két kép között valamilyen kapcsolatot találni. Aki kreatívan gondolkodik és gyorsan meglátja az összefüggéseket, az elveheti a megnevezett kártyákat. Ezt követően újabb lapok kerülnek az üres helyekre, és a játék azonnal folytatódik. Végül az nyer, aki a legtöbb kártyát gyűjti össze.

  Tovább a játékhoz!

  Reméljük kedvet kaptatok egy kis kártyacsatához, és ajánlónkban találtatok olyan kártyajátékokat, mellyel fel tudjátok a dobni a mindennapokat!

   

  Tekintsd meg a Piatnik kátyajátékok teljes kínálatát! Megnézem a kártyás játékokat

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: Piatnik Instagram

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: Piatnik Facebook

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: Piatnik Hírlevél