Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Szuper társasjátékok a farsangi időszakra

  Piatnik
  2021.02.09 00:00
  Szuper társasjátékok a farsangi időszakra
  Varázsoljatok igazi farsangi hangulatot az otthonotokba! Cikkünkben összeszedtük 3 közkedvelt családi társasjátékunkat, amelyek garantált szórakozást és kikapcsolódást ígérnek.

  Köztudott, hogy a február a farsangi mulatságok időszaka. A lassan 1 éve tartó járványhelyzet azonban nagyban megváltoztatta életünk minden területét, többek között az ünnepségekre és társasági összejövetelekre is negatív hatással volt.

  A korlátozások ellenére azonban igazi farsangi hangulatot varázsolhatunk otthonunkban és különlegessé tehetjük ezt az időszakot! Hogyan? Készítsünk egyedi jelmezeket gyermekeinknek, kreatív dekorációval dobjuk fel otthonunkat, süssük meg a család kedvenc finomságait, és persze ne feledkezzünk el az izgalmas társasjátékokról sem!

  Cikkünkben összeszedtük 3 közkedvelt családi társasjátékunkat, amelyek garantált szórakozást és kikapcsolódást ígérnek az egész családnak.

  Tick Tack Bumm Family

  Villámgyors szó- és ügyességi társasjáték az egész családnak! Ebben a társasjátékban nem csak gyorsan kell gondolkodnotok, hanem a kezeiteknek is ügyesen kell járniuk!

  Figyeljétek az időmérőt, mert amikor a bomba abbahagyja a ketyegést, akkor „felrobban”, ezért a lehető leggyorsabban tovább kell adnotok. A kocka megmutatja, hogy milyen feladatot kell megoldanotok: 3 fajta szóalkotó és 2 fajta ügyességi feladat vár rátok. A célotok, hogy gyorsan megfejtésetek a feladványokat, majd villámgyorsan tovább passzoljátok a bombát. Akinél a bomba felrobban, az egy mezővel tovább lép a játéktáblán.

  A társasjátékot az nyeri, aki a leghátsó helyen áll a játék befejezésekor!

  Érdekel a játék

  Selfie Crasher

  A szelfik már mindennapunk részét képezik, bárhova is megyünk, nem telhet el úgy emlékezetes esemény, hogy ne örökítenénk meg azt.

  Ebben a szórakoztató társasjátékban megismerhetitek a Selfie Crasher aranyos csapatát, akik egy másik csillagrendszerből érkeztek azért, hogy megtréfálják a szelfi készítőket. Számoljátok össze egymást megelőzve, hogy melyikünk hányszor látható a különböző szelfiken! A célotok, hogy pontos számolással és gyors reakcióval a legtöbb szelfirontókártyát szerezzétek meg.

  Érdekel a játék

  Vigyáz(z)hat Társasjáték

  Az elnevezés a rutinos játékosoknak ismerős lehet, ez az új kiadás a Vigyázz6 kártyajáték alapján készült társasjátékot rejti.

  Ebben a társasban a lapkákat a játéktáblára teszitek, és amikor elfoglaltok egy akciómezőt, akkor aktiválhatjátok a mező akcióját. Így elkerülhetők a mínuszpontok és begyűjthetők a pluszpontok. Az akciókártyákkal és a játéktábla másik oldalával egészen új játékélményben lesz részetek! Az alapjátékot és a profi játékot is kombinálhatjátok a szerencsekártyákkal is, így négy játékvariáció is elérhető ebben a kiadásban!

  Az utolsó körig izgalmakkal teli új játékélmény garantált!

  Érdekel a játék

  Ha kíváncsiak vagytok további izgalmas családi társasjátékainkra, akkor a böngésszetek webáruházunkban! IRÁNY A PIATNIKBOLT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL