Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

 • Rólunk
 • Letöltések
 • Fejlesztőknek
 • Hírek
 • Piatnik Klub
 • Kapcsolat
 • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

   

  Hírek

  Kedvenc kártyajátékaink a nyárra

  Piatnik
  2019.07.09 00:00
  Kedvenc kártyajátékaink a nyárra
  A kártyajátékok évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ebből kifolyólag összegyűjtöttük a mi nyári kedvenceinket!

  A társasjátékok mellett általában kevés szó esik a kártyajátékokról, pedig a kártyák között is biztosan mindenki megtalálja a magának valót!
  A kártyajátékok évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvendenek, ebből kifolyólag összegyűjtöttük a nyári kedvenceinket.

  Miért érdemes a kártyajátékokat választani?

  • A nyaralás során kiemelt jelentőséggel bír, hogy mennyi csomagot viszünk magunkkal. A kártyajátékokat kis méretük miatt bárhova magunkkal vihetjük, mivel kis helyen is elférnek.
  • Ezen kívül izgalmas játékélményt és élvezetes kikapcsolódást nyújtanak a családnak, korosztálytól és létszámtól függetlenül.
  • A kártyajátékok könnyen játszhatók, hiszen az egyszerű szabályokat a kisebbek is hamar elsajátítják, mindemellett pedig a logikai gondolkodásunkat is könnyedén fejlesztik.

  Cloud Mine – a fantáziadús kártyajátékCloud Mine kártyajáték

  A Cloud Mine egy nagyszerű társasjáték, melynek játékmenete erősen épít a történetmesélésre. Biztosan mindenki szemlélte már az eget és ábrándozott a felhők formájáról, netán azt képzelte, hogy kinyújtott karjaival elkapja őket. Egy ilyen jellegű utazásra hív a Cloud Mine kártyajáték. Vajon mire hasonlít a felhők alakja? Használjátok a képzelőerőtöket, és meséljétek el!
  A játék során felváltva töltjük be a Kiválasztó, az Álmodozó és a Megfigyelő szerepét. Célunk pedig minél több felhőkártyát összegyűjteni.

  Érdekel a kártyajáték!

  High Voltage – ahol a gyorsaság a tét

  High Voltage kártyajáték

  High Voltage egy egyszerű és gyors kártyajáték, amelynek szabályait pillanatok alatt elsajátíthatjuk. A gyorsaság és a jó számolókészség ugyanakkor elengedhetetlen a győzelemhez! Például ha az asztal közepén fekszik egy 5/ -2 kártyalap, akkor gyorsan adjunk hozzá kettőt és tegyünk le egy "7" lapot. Vagy éppen ellenkezőleg vegyünk el belőle kettőt és szabaduljunk meg 3 kártyalaptól. Az fog nyerni, aki elsőnek fog megszabadulni az összes kártyájától. Felvillanyozóan villámgyors játék egyszerű szabályokkal és gyorsan lerakható kártyákkal.

  Érdekel a kártyajáték!

  Solo – az örök klasszikus

  A méltán népszerű Solo kártya nagyszerűsége az egyszerűségében rejlik. A világszerte ismert kártyajáték, nem csak a gyerekeknek, hanem a felnőtteknek is remek játékélményt és szórakozást nyújt. A játék során minden játékos 8 lapot kap, melyet egymás után kell letenni. A cél a lehető leggyorsabban megszabadulni a kártyáktól, ugyanakkor a lapok lerakását fordulatos akció kártyák nehezítik.

  Érdekel a kártyajáték!

  Reméljük kedvet kaptatok egy kis kártyacsatához, és ajánlónkban találtatok olyan kártyajátékokat, mellyel fel tudjátok a dobni a nyaralást!

   

  Tekintsd meg a Piatnik kátyajátékok teljes kínálatát! MEGNÉZEM A KÁRTYÁS JÁTÉKOKAT

  További érdekes tartalmakért kövesd Instagram oldalunkat: PIATNIK INSTAGRAM

  Kövesd Facebook oldalunkat, ahol további hasznos információkat találsz: PIATNIK FACEBOOK

  Amennyiben tetszett a cikk, iratkozz fel hírlevelünkre, hogy biztosan értesülj újonnan megjelenő híreinkről, játékainkról: PIATNIK HÍRLEVÉL