Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!  

  • Rólunk
  • Letöltések
  • Fejlesztőknek
  • Hírek
  • Piatnik Klub
  • Kapcsolat
  • Üdvözlünk a Piatnik hivatalos magyarországi weboldalán!

     

    2022 Katalógus nyereményjáték

    JÁTÉKSZABÁLYZAT

    2022 Katalógus kampány - űrlap kitöltők

    Piatnik Budapest Kft.

     

     

    1. Szervezés és lebonyolítás

     

    A promóciós játék szervezője a Piatnik Budapest Kft. (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban: "szervező"), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

     

    A promóciós játék lebonyolítója az RG-STÚDIÓ Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 7632 Pécs, Kodolányi János utca 37. fsz. 2., cégjegyzékszám: 02-09-067101, adószám: 11113285-2-02) (továbbiakban: „Lebonyolító”), amely a jelen szabályzatban foglaltaknak megfelelően jár el.

     

    A promóciós játék időtartama alatt a játékszabályzat minden érdeklődő számára hozzáférhető a Piatnik Budapest Kft. Facebook profilja (https://www.facebook.com/PiatnikBudapest) alatt.

     

     

    1. Részvételi szabályzat

     

    A Játékban részt vehet minden 16 éven felüli, internet-felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási - vagy lakóhellyel rendelkezik (a továbbiakban: Játékos). Amennyiben a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak törvényes képviselőjével együtt jogosult. Amennyiben a nyertes cselekvőképtelen, úgy nevében kizárólag törvényes képviselője járhat el.

     

    Nyereményben nem részesülhetnek a Szervező és a játék lebonyolításáért felelős

    RG Stúdió Kft. dolgozói és közreműködői, valamint mindezen személyek Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói.

     

    A Játékos a promóciós játékban való részvétellel elismeri, hogy teljes körűen megismerte a Játékszabályzatot, és azt feltétel nélkül elfogadja. Amennyiben a Játékos jelen részvételi szabályzatot vagy annak bármely rendelkezését nem fogadja el, valamint azzal kapcsolatban kifogást emel, a Játékban nem jogosult részt venni, illetve a Játékból automatikusan kizárásra kerül. A Játék lebonyolítása, illetve az abban való részvétel a jelen Játékszabályzat szerint történik. Amennyiben a Játékszabályzat valamely kérdést nem szabályoz, úgy a hatályos jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit kell alkalmazni.

     

     

    1. Promóciós játék ideje

     

    A promóciós játék időtartama:

    2022 október 4. (hétfőtől), 2022. október 24. (hétfőig) tart.

     

    Sorsolás időpontja: 2022. október 25. (kedd)

     

    Nyertesek száma összesen: 3 db

     

    A hírlevél űrlap kitöltő játékban résztvevők között három, aaz űrlapban meghatározott társasjáték kerül kisorsolásra, valamint az összes nevező 20%-os vásárlási kuponban részesül, ami a piatnik.hu webshopban 2022. november 25-ig váltható be.

     

    Nyeremények

        • 3 db, űrlapban meghatározott társasjáték
        • Minden résztvevőnek 20%-os kupon

     

     

    1. Eredményhirdetés:

     

    A sorsolást követő legkésőbb 24 órán belül.

     

     

    1. A játék menete

     

    A Játékosok a Piatnik Budapest Kft. hírlevelében található űrlap helyes kitöltésével nevezhetnek a játékba. A sorsoláson azok a Játékosok vehetek részt, akik a játék időtartama alatt helyesen megválaszolta a két feltett kérdéstt.

     

    A Játékosok az űrlap beküldésével elfogadják a játék részvételi feltételeit.

     

    Egy játékos csak egyszer nyerhet a játék során.

     

    1. Nyeremények, nyertesek

     

    A promóciós játékban részt vevő Játékosok a 3. pontban részletezett nyereményben részesülnek. A nyeremény másra nem átruházható és készpénzre nem átváltható.

    A nyereményekhez esetlegesen tartozó SZJA és más járulékfizetési kötelezettséget a Szervező viseli.

     

    A nyertesek kiválasztása a fotópályázathoz kapcsolódó speciális pontrendszer alapján történik.

     

    Pótnyerteseket nem hirdetünk, a nyertesek kiesése esetén a nyereményeket egy későbbi játék során sorsoljuk ki.

     

    A nyertesek nem jogosultak nyeremények átvételére, ha:

    -          ha a játékra jelentkezésekor nem töltötte be a 16. életévét;

    -          ha az értesítő üzenetre 5 munkanapon belül nem válaszol;

    -          ha bármely okból nem lehet felvenni a nyertessel a kapcsolatot;

    -          egyértelműen bizonyítható, hogy több és/vagy hamis regisztrációval vett részt a Játékban, mellyel jogosulatlan előnyre tett szert;

    -          egyértelműen bizonyítható, hogy a Játék menetét/eredményét bármilyen módon szándékosan befolyásolni próbálja;

    -          jelen részvételi szabályzat bármely pontját megsérti - adózáshoz esetlegesen szükséges adatait nem adja meg.

     

     

     

    1. Nyertesek értesítése

     

    A nyertesekkel a Instagram direktüzenetben vesszük fel a kapcsolatot és egyeztetjük velük a nyeremény átvételének a részleteit. A nyeremények igénybevételéről értesítő Instagram direktüzenetet automatikusan elfogadottnak tekintjük az üzenet megtekintésével.

    A nyertes személyének azonosításához és ellenőrzéséhez a Szervező kötelezheti a nyertest személyazonosságának igazolására.

     

    Amennyiben a nyertesek nem az értesítő üzenetben foglaltaknak megfelelően járnak el, vagy a kért adatok közül egyet vagy többet nem hajlandó a Szervező rendelkezésére bocsátani írásban, jogosulatlanná válhat nyereményére.

     

    1. Nyeremények kézbesítése

     

    A nyeremény kézbesítésének részleteit minden nyertessel Instagram üzenetben egyeztetjük. A nyertes köteles együttműködni a nyeremény átvétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesz eleget, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át és a Szervezőt semmilyen felelősség nem terheli ezzel kapcsolatban.

     

    1. A Szervező felelőssége

     

    A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a cselekvőképességében részlegesen korlátozott vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli, vagy kiskorú személy regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

    A nyeremények után esetlegesen fizetendő adót a Szervező fizeti. A nyertes köteles Szervező rendelkezésére bocsátani mindazon adatokat, amelyek szükségesek lehetnek a nyereménnyel kapcsolatos adókötelezettségek teljesítésére és köteles minden egyéb tekintetben együttműködni Szervezővel.

    A nyeremények után a Játékosoknak adófizetési kötelezettsége nem merül fel.

    Jelen promóciós játék a szerencsejáték szervezéséről szóló 1991. évi XXXIV. törvény szerint nem bejelentés-köteles ajándéksorsolás és nem minősül szerencsejátéknak.

     

    1. Kizárás

     

    A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a promóciós játék szellemével ellentétesen vesznek részt a promóciós játékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy a Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

     

     

    1. Vegyes rendelkezések

     

    Figyelemmel arra, hogy a promóciós játék online környezetben zajlik, szervező kizárja felelősségét az esetleges technikai problémákért, függetlenül attól, hogy azok a promóciós játékban részt vevők vagy a szervező informatikai rendszerében, illetve szolgáltatásában, avagy a Facebook weboldalán merültek fel.

     

    A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására, a játék időtartamának lerövidítésére vagy meghosszabbítására és egyéb változtatásokra.

     

    Ezt a promóciós játékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható.

    This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by or associated with Facebook.

     

     

    Piatnik Budapest Kft.

    2022.10.04.